Tickets Cirque du Soleil in Nederland

Cirque du Soleil CrystalCirque du Soleil Crystal komt naar Nederland! 22 t/m 25 september 2022 wordt Crystal opgevoerd in de Ahoy in Rotterdam!
Bestel direct tickets

De wereldtour van Amaluna is na een aantal jaren grote wereldsteden te hebben aangedaan nu niet in Nederland te zien! Meer niet getreurd, gelukkig is onderstaande voorstelling binnenkort in Nederland te zien!:

Bestel tickets voor Cirque du Soleil

Tickets voor de spectaculaire show van Cirque du Soleil zijn online verkrijgbaar. En online kaarten bestellen is gemakkelijker dan ooit. Let wel op: koop tickets alleen via een betrouwbare, officiële ticketpartij. Wij hebben een samenwerking met Topticketshop en Seatwave waar u altijd betrouwbaar en voor een eerlijke prijs kaarten boekt voor de voorstellingen. Onderstaande tabel geeft de beschikbare kaarten weer voor voorstellingen die nu of binnenkort in Nederland te zien zijn:

Tickets Crystal, Ahoy Rotterdam – 22 september t/m 25 september 2022

Cirque du Soleil doet Nederland wederom aan. In september van dit jaar is Crystal te zien in de Ahoy in Rotterdam. De voorstelling Crystal is een groot spektakel en staat garant voor vele bijzondere acrobatische kunsten. En dat niet alleen, het is de eerste ijsshow van Cirque du Soleil! Voor de voorstellingen, die vertoond worden op 22 september 2022 t/m 25 september 2022, zijn vanaf nu tickets verkrijgbaar. Lees meer over Crystal

Nu 5% korting via onderstaande links met kortingscode: kortingscode topticketshop

Tickets Cirque du Soleil Crystal (Rotterdam Ahoy)

Voorstelling  Datum Tijd Prijs vanaf
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Donderdag 22 september 2022 20:00 € 69,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Vrijdag 23 september 2022 20:00 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zaterdag 24 september 2022 16:00 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zaterdag 24 september 2022 20:00 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zondag 25 september 2022 12:30 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zondag 25 september 2022 16:00 € 79,00 Bekijk kaarten!

Prijzen Cirque du Soleil Crystal

Cirque du Soleil Crystal wordt op verschillende momenten op de dag vertoond. Afhankelijk van het tijdstip kunnen de prijzen voor de kaarten verschillen. Daarnaast zijn prijzen buiten de populaire dagen in veel gevallen voordeliger (populaire dagen: weekenden en vakantieperiodes).

Aantal beschikbare kaarten

De shows van Cirque du Soleil worden slechts beperkte tijd vertoond in Nederland. Meestal na een tot enkele weken reist de show verder naar een nieuwe wereldstad. De kaartverkoop voor de voorstellingen loopt meestal dan ook erg hard. Wilt u zeker zijn van goede plaatsen, dan is het aan te raden niet te lang te wachten met het kopen van uw tickets.

Groepsarrangementen Cirque du Soleil

Wanneer u van plan bent de show te bezoeken met een grotere groep is dit geen probleem. U bestelt gemakkelijk meerdere kaarten en betaalt snel en veilig zoals u gewend bent.

Als VIP naar Cirque du Soleil

Iets te vieren, of in stijl naar de voorstellingen? Dit is mogelijk met het all-inclusive VIP event-ticket. Hiermee aanschouwt u de show vanaf de beste plaatsen, geniet u op het VIP terras, in de lounge of drinkt u een premium wijn in de bar en ontvangt u een programmaboekje en een souvenir.

 

 

Note: Ondanks zorgvuldige samenstelling van de informatie op deze pagina kan het zijn dat prijzen niet actueel zijn/kaarten niet meer beschikbaar zijn. Voor een actueel overzicht klikt u op de button “bekijk beschikbare tickets”. U wordt dan doorverwezen naar de website van een van de ticketpartners van Cirque du Soleil.