Tickets Cirque du Soleil in Nederland

Cirque du Soleil TorukAmaluna is momenteel niet in Nederland meer te zien. In plaats daarvan wordt in oktober 2018 de nieuwste show opgevoerd in de Ahoy in Rotterdam, Cirque du soleil Toruk! Lees hier alles over Cirque du Soleil Toruk!.
Meer over Toruk Bestel direct tickets

De wereldtour van Amaluna is na een aantal jaren grote wereldsteden te hebben aangedaan nu niet in Nederland te zien! Meer niet getreurd, gelukkig is onderstaande voorstelling binnenkort in Nederland te zien!:

Bestel tickets voor Cirque du Soleil

Tickets voor de spectaculaire show van Cirque du Soleil zijn online verkrijgbaar. En online kaarten bestellen is gemakkelijker dan ooit. Let wel op: koop tickets alleen via een betrouwbare, officiële ticketpartij. Wij hebben een samenwerking met Topticketshop en Seatwave waar u altijd betrouwbaar en voor een eerlijke prijs kaarten boekt voor de voorstellingen. Onderstaande tabel geeft de beschikbare kaarten weer voor voorstellingen die nu of binnenkort in Nederland te zien zijn:

Tickets Toruk, Ahoy Rotterdam – 11 t/m 14 oktober 2018

Cirque du Soleil doet Nederland wederom aan. In oktober van dit jaar is Toruk te zien in de Ahoy in Rotterdam. Ook deze voorstelling is een groot spektakel en staat garant voor vele bijzondere acrobatische kunsten. Voor de voorstellingen die vertoond worden op 11 t/m 14 oktober 2018 zijn vanaf nu tickets verkrijgbaar. Lees meer over Toruk

Nu 5% korting via onderstaande links met kortingscode: kortingscode topticketshop
Voorstelling Prijs vanaf
Cirque du Soleil Toruk Cirque du Soleil Toruk – Ahoy, Rotterdam 11-10-2018 20:00 €99,00
€79,00
Laatste kaarten!
Cirque du Soleil Toruk Cirque du Soleil Toruk – Ahoy, Rotterdam 12-10-2018 20:00 €99,00
€79,00
Topplaatsen beschikbaar!
Cirque du Soleil Toruk Cirque du Soleil Toruk – Ahoy, Rotterdam 13-10-2018 16:00 €109,00 Topplaatsen beschikbaar!
Cirque du Soleil Toruk Cirque du Soleil Toruk – Ahoy, Rotterdam 13-10-2018 20:00 €99,00 Laatste kaarten!
Cirque du Soleil Toruk Cirque du Soleil Toruk – Ahoy, Rotterdam 14-10-2018 13:00 €109,00 Topplaatsen beschikbaar!
Cirque du Soleil Toruk Cirque du Soleil Toruk – Ahoy, Rotterdam 14-10-2018 17:00 €99,00 Laatste kaarten!

Prijzen Amaluna

Cirque du Soleil Amaluna wordt op verschillende momenten op de dag vertoond. Afhankelijk van het tijdstip kunnen de prijzen voor de kaarten verschillen. Daarnaast zijn prijzen buiten de populaire dagen in veel gevallen voordeliger (populaire dagen: weekenden en vakantieperiodes).

Aantal beschikbare kaarten

De shows van Cirque du Soleil worden slechts beperkte tijd vertoond in Nederland. Meestal na een tot enkele weken reist de show verder naar een nieuwe wereldstad. De kaartverkoop voor de voorstellingen loopt meestal dan ook erg hard. Wilt u zeker zijn van goede plaatsen, dan is het aan te raden niet te lang te wachten met het kopen van uw tickets.

Groepsarrangementen Cirque du Soleil

Wanneer u van plan bent de show te bezoeken met een grotere groep is dit geen probleem. U bestelt gemakkelijk meerdere kaarten en betaalt snel en veilig zoals u gewend bent.

Als VIP naar Cirque du Soleil

Iets te vieren, of in stijl naar de voorstellingen? Dit is mogelijk met het all-inclusive VIP event-ticket. Hiermee aanschouwt u de show vanaf de beste plaatsen, geniet u op het VIP terras, in de lounge of drinkt u een premium wijn in de bar en ontvangt u een programmaboekje en een souvenir.

 

 

Note: Ondanks zorgvuldige samenstelling van de informatie op deze pagina kan het zijn dat prijzen niet actueel zijn/kaarten niet meer beschikbaar zijn. Voor een actueel overzicht klikt u op de button “bekijk beschikbare tickets”. U wordt dan doorverwezen naar de website van een van de ticketpartners van Cirque du Soleil.