Varekai

Cirque du Soleil crystalAmaluna is momenteel niet in Nederland meer te zien. In plaats daarvan wordt september 2022 (22-09 t/m 25-09) Cirque du soleil Crystal, de eerste ijsshow van Cirque du Soleil, opgevoerd in de Ahoy Rotterdam!
Meer over Crystal Bestel direct tickets

Diep in de bossen, bovenop een vulkaan, bevindt zich een bijzondere wereld, genaamd Varekai; een betoverende wereld vol fantasiewezens en waar alles mogelijk is!

Het verhaal begint wanneer een jonge, eenzame man in dit magische bos terecht komt. Direct start een magisch avontuur met nieuwe ontdekkingen, fantasiewezens en mysterieuze mysteries. Een adembenemende show zoals we van Cirque du Soleil gewend zijn vol met acrobatische hoogstandjes en performances die het publiek versteld doen staan.

Varekai is leuk voor de hele familie. Jong en oud zullen versteld staan van het verhaal, de mooie kostuums en de mooie muziek.

Varekai is in de taal van Romeinse zigeuners het woord voor “waar dan ook”. De voorstelling is geregisseerd door Dominic Champagne.

Varekai in Nederland

Cirque du Soleil Varekai toert sinds 2002 de wereld over. Begonnen in Noord Amerika en na verschillende andere continenten aangedaan te hebben toert de voorstelling sinds 2015 voor de tweede keer door Europa. Na hier in verschillende landen vertoond te zijn, is Nederland in april 2017 kort het toneel van Varekai!

Varekai in de Ziggo Dome, Amsterdam (20 t/m 23 april 2017)

Over een paar maanden is het zover, Nederland krijgt de mogelijkheid Varekai in eigen land te zien! In de Ziggo Dome wordt de voorstelling gedurende vier dagen zes keer opgevoerd. De eerste voorstelling is op 20 april 2017 en op 23 april wordt de laatste voorstelling vertoond. Ticketverkoop is inmiddels gestart. Wees er snel bij, de kaartverkoop gaat zeer snel en de zes shows zullen dan ook vlug uitverkocht zijn!

Tickets Varekai Amsterdam

Je kaarten direct bestellen? Onderstaande tabel geeft een overzicht van de beschikbare tickets voor de voorstellingen van Varekai in Amsterdam:
 

Momenteel niet in Nederland te zien
Bekijk overige tickets voor Cirque du Soleil!

Reviews

review Cirque du Soleil Varekai Amsterdam, Nederland

Beoordelingen bij tickterpartner Topticketshop

De verwachtingen bij de voorstellingen van Cirque Du Soleil liggen hoog. Toch weten de shows iedere keer weer te verbazen en imponeren. Voor Varekai is dit niet anders. Al eerder was deze show in Nederland te zien en wegens het succes van deze voorstelling doet de toer Nederland in 2017 voor de tweede keer aan. De eerdere tournee in Nederland is door bezoekers beoordeeld met een 9,6! U kunt er dus vanuit gaan dat een bezoekje een onvergetelijke belevenis zal zijn!