Andere shows

Cirque du Soleil heeft verschillende spectaculaire shows die de wereld rond reizen. Geen show is hetzelfde en iedere show heeft een eigen verhaal. Dit maakt Cirque du Soleil ook zo verslavend: wanneer één show bezocht is zijn veel mensen verkocht!

Sinds de start van de organisatie zijn al meer dan 10 verschillende shows in première gegaan. De meeste van deze voorstellingen zijn al eens in Nederland geweest, waarvan sommige zelfs meerdere keren. Onderstaand een overzicht van de verschillende voorstellingen:

OVO

Cirque du Soleil OVO

OVO is een betoverende circusvoorstelling die zich afspeelt in een kleurrijke wereld vol insecten. Het verkent de cyclus van geboorte, groei en liefde, en biedt een adembenemende mix van acrobatiek, luchtstunts en choreografie. Deze unieke ervaring prikkelt je verbeelding en laat je verwonderen over de schoonheid van het leven en de kunst van het circus.

OVO is van 7 t/m 10 september 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam en van 14 t/m 17 september 2023 in de Ahoy in Rotterdam te zien in Nederland.
Meer over OVO


Crystal

Cirque du Soleil CrystalCrystal, de eerste show van Cirque du Soleil die op het ijs plaatsvindt. Kijk hoe schaatsers en acrobaten van wereldklasse hun nieuwe, bevroren speeltuin snel en vloeiend claimen terwijl ze de wetten van de zwaartekracht uitdagen met nooit eerder vertoonde acrobatiek. Ontdek een nieuw soort optreden terwijl Cirque du Soleil het ijs ontmoet om alle verwachtingen te trotseren. Beleef Cirque du Soleil als nooit tevoren in een waanzinnige show!

Crystal is in Nederland te zien in de Ahoy in Rotterdam van 22 september tot en met 25 september 2022.

Meer over Crystal


Totem

Cirque du Soleil Toruk

Totem komt voor de tweede keer naar Nederland! In 2010 was Nederland al eerder het toneel voor deze bijzondere voorstelling. Toen beleefde Totem zijn Europese première in Amsterdam. Nu komt de voorstelling voor een tweede keer naar Nederland, dit keer naar Den Haag.

Deze bijzondere show staat in het teken van de menselijke evolutie. Je wordt meegenomen langs de verschillende fases. Totem is te zien van 11 oktober 2019 tot en met 1 december 2019 op het Malieveld in Den Haag.
Meer over Totem


 Toruk

Cirque du Soleil TorukToruk vertelt een indrukwekkend verhaal, geïnspireerd op de film Avatar. Het verhaal speelt zich duizenden jaren eerder af dan de verhaallijn in de film. Een natuurramp dreigt een heilige boom te vernietigen. Om dit te voorkomen dient de heerser van de fictieve wereld Pandora gevonden te worden, de reusachtige vogel Toruk. Een verhaal dat indruk maakt, mede dankzij de prachtige kostuums en acrobatische kunsten die vertoont worden.

Toruk is in Nederland te zien in de Ahoy in Rotterdam van 11 oktober tot en met 14 oktober 2018.
Meer over Toruk


 

Varekai

Cirque du Soleil VarekaiDiep in het bos, bovenop een vulkaan, bestaat een uitzonderlijke wereld waar alles mogelijk is: Varekai. Het verhaal start wanneer een eenzame jonge man uit de lucht komt vallen. Een betoverende show volgt, boordevol met acrobatische kunsten, de mooiste muziek en betoverende bewegingen!

Varekai was kort in Nederland te zien van donderdag 20 t/m zondag 23 april 2017 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Meer over Varekai