Andere shows

Cirque du Soleil heeft verschillende spectaculaire shows die de wereld rond reizen. Geen show is hetzelfde en iedere show heeft een eigen verhaal. Dit maakt Cirque du Soleil ook zo verslavend: wanneer één show bezocht is zijn veel mensen verkocht!

Sinds de start van de organisatie zijn al meer dan 10 verschillende shows in première gegaan. De meeste van deze voorstellingen zijn al eens in Nederland geweest, waarvan sommige zelfs meerdere keren. Onderstaand een overzicht van de verschillende voorstellingen:

Toruk

Cirque du Soleil TorukToruk vertelt een indrukwekkend verhaal, geïnspireerd op de film Avatar. Het verhaal speelt zich duizenden jaren eerder af dan de verhaallijn in de film. Een natuurramp dreigt een heilige boom te vernietigen. Om dit te voorkomen dient de heerser van de fictieve wereld Pandora gevonden te worden, de reusachtige vogel Toruk. Een verhaal dat indruk maakt, mede dankzij de prachtige kostuums en acrobatische kunsten die vertoont worden.

Toruk is in Nederland te zien in de Ahoy in Rotterdam van 11 oktober tot en met 14 oktober 2018.
Meer over Toruk Bestel direct tickets

Varekai

Cirque du Soleil VarekaiDiep in het bos, bovenop een vulkaan, bestaat een uitzonderlijke wereld waar alles mogelijk is: Varekai. Het verhaal start wanneer een eenzame jonge man uit de lucht komt vallen. Een betoverende show volgt, boordevol met acrobatische kunsten, de mooiste muziek en betoverende bewegingen!

Varekai was kort in Nederland te zien van donderdag 20 t/m zondag 23 april 2017 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Meer over Varekai