Totem – een bijzondere reis door de menselijke evolutie

Cirque du Soleil crystalTotem is momenteel niet in Nederland meer te zien. In plaats daarvan wordt september 2022 (22-09 t/m 25-09) Cirque du soleil Crystal, de eerste ijsshow van Cirque du Soleil, opgevoerd in de Ahoy Rotterdam!
Meer over Crystal Bestel direct tickets

In Totem volg je de mens gedurende de evolutie van amfibie tot de mens zoals we die nu kennen met het ultieme verlangen om te vliegen. De personages evolueren op het podium en roepen een gigantische schildpad op, het symbool van oorsprong voor veel oude beschavingen. Totem onderzoekt de banden die de mens verbinden met andere soorten, zijn dromen en zijn oneindige potentieel; en jij bent hier op bijzondere wijze getuigen van!

De acts

Iedere fase in de evolutie van de mens wordt uitgebeeld in een nieuwe, spektaculaire act. Van een tweetal aan de trapeze tot een speciale dans waarbij hoepels centraal staan op een manier die je nog nooit eerder zag, een dans op een eenwieler waarbij schotels gebalanceerd worden tot bizar springende atleten in de meest kleurrijke costuums.. De show zit vol verrassingen! En Cirque du Soleil zou Cirque du Soleil niet zijn als deze acts niet vergezeld zouden zijn van de mooiste en kleurrijkste costuums!

Locatie

Cirque du Soleil Totem wordt eind 2019 voor de tweede keer in Nederland opgevoerd. Vanaf 11 oktober tot en met 1 december is de voorstelling te zien op het Malieveld in Den Haag. Deze goed te bereiken locatie ligt aan de rand van Den Haag en is via de A12 goed bereikbaar. Onder en rondom de locatie zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
Ook via openbaar vervoer kun je de voorstelling prima bezoeken. Verschillende trams en bussen stoppen in de directe omgeving en Den Haag Centraal ligt op steenworp afstand.

Tickets Cirque du Soleil Totem – Den Haag (Malieveld)

Je kaarten direct bestellen? Onderstaande tabel geeft een overzicht van de beschikbare tickets voor de voorstellingen van Totem in Den Haag:
 

Momenteel niet in Nederland te zien
Bekijk overige tickets voor Cirque du Soleil!

Reviews

review Cirque du Soleil Varekai Amsterdam, Nederland

Beoordelingen bij tickterpartner Topticketshop

De verwachtingen bij de voorstellingen van Cirque Du Soleil liggen iedere keer weer hoog. Toch weten de shows iedere keer weer te verbazen en imponeren. Voor Totem is dit niet anders. In 2010 was deze show al eerder in Nederland te zien en wegens het succes van deze voorstelling doet de tour Nederland in 2019 voor de tweede keer aan. De eerdere tournee in Nederland is door bezoekers beoordeeld met een 9,3! U kunt er dus vanuit gaan dat een bezoekje een onvergetelijke belevenis zal zijn!