Cirque du Soleil Crystal

Cirque du Soleil OVOCrystal is momenteel niet in Nederland meer te zien. In plaats daarvan wordt september 2023 (07-09 t/m 17-09) Cirque du soleil OVO, een betoverende circusvoorstelling die zich afspeelt in een kleurrijke wereld vol insecten, opgevoerd in de Ziggo Dome Amsterdam en daarna Ahoy Rotterdam!
Meer over OVO Bestel direct tickets

Cirque du Soleil komt terug naar Nederland met een nieuwe show: Crystal! Crystal is niet zomaar een Cirque du Soleil show, het is de allereerste ijservaring van Cirque du Soleil! Kijk hoe schaatsers en acrobaten van wereldklasse hun nieuwe, bevroren speeltuin snel en vloeiend claimen terwijl ze de wetten van de zwaartekracht uitdagen met nooit eerder vertoonde acrobatiek. Ontdek een nieuw soort optreden terwijl Cirque du Soleil het ijs ontmoet om alle verwachtingen te trotseren. Beleef Cirque du Soleil als nooit tevoren in een waanzinnige show!

Tickets Cirque du Soleil Crystal

Cirque du Soleil Crystal

Cirque Du Soleil Crystal
22 t/m 25 september 2022

Bekijk beschikbare tickets!

Va. €99,00 €69,00

Crystal, onze buitenbeentje heldin, neemt je mee in een opwindend verhaal van zelfontdekking terwijl ze in een wereld van haar eigen verbeelding duikt. Voel de adrenaline terwijl ze door deze surrealistische wereld zweeft om te worden wat ze altijd al was voorbestemd: zelfverzekerd, nieuwsgierig en creatief. Crystal nodigt je uit om de realiteit achter je te laten en in een wereld te glijden die kleurrijk tot leven komt met verbluffende visuele projecties en een soundtrack die populaire muziek naadloos vermengt met het kenmerkende geluid van Cirque du Soleil. Crystal is geschikt voor alle leeftijden.

Trailer Crystal

Benieuwd wat de ijsshow Crystal te bieden heeft? Onderstaande trailer biedt een goed inzicht in deze show:

Eerste ijsshow van Cirque du Soleil

Cirque du Soleil Crystal verkent voor het eerst in de 33 jaar dat het circus bestaat de artistieke grenzen van ijs. Deze unieke show verlegt de grenzen van prestaties door verbluffende schaatskunsten te combineren met acrobatische hoogstandjes die de verbeelding tarten. In Crystal voeren de atleten van het circus acrobatiek uit op het ijs en in de lucht, waarbij ze meerdere disciplines naadloos combineren voor uitzonderlijke show voor het publiek. Synchroon schaatsen, freestyle- en extreem schaatsen komen allemaal aan bod naast de circusdisciplines die je gewend bent zoals slingerende trapeze en luchtvallen.

Cirque du Soleil Crystal special

Nog niet overtuigd? Pak een bak popcorn en plof neer op de bank voor deze 1 uur durende special! Wedden dat je na het kijken dit spektakel met eigen ogen wilt bewonderen in Ahoy?

Cirque du Soleil Crystal in Nederland

De voorstelling komt naar Nederland en zal zesmaal opgevoerd worden, verspreid over vier dagen in september dit jaar. De tijdsduur is ongeveer 2,5 uur, inclusief een pauze van zo’n 20 minuten. De locatie voor de voorstelling is de Ahoy in Rotterdam. Zie onderstaande schema voor de voorstellingsdagen en beschikbare tickets.

Tickets Cirque du Soleil Crystal (Rotterdam Ahoy)

 

Voorstelling  Datum Tijd Prijs vanaf
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Donderdag 22 september 2022 20:00 € 69,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Vrijdag 23 september 2022 20:00 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zaterdag 24 september 2022 16:00 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zaterdag 24 september 2022 20:00 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zondag 25 september 2022 12:30 € 79,00 Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Crystal – Ahoy, Rotterdam Zondag 25 september 2022 16:00 € 79,00 Bekijk kaarten!