Cirque du Soleil Toruk – The First Flight / Avatar

Cirque du Soleil crystalToruk is momenteel niet in Nederland meer te zien. In plaats daarvan wordt september 2022 (22-09 t/m 25-09) Cirque du soleil Crystal, de eerste ijsshow van Cirque du Soleil, opgevoerd in de Ahoy Rotterdam!
Meer over Crystal Bestel direct tickets

Cirque du Soleil komt terug naar Nederland met een nieuw show: Toruk Avatar! Beleef Cirque du Soleil als nooit tevoren in een waanzinnige show, geïnspireerd op de film Avatar van James Cameron. De voorstelling neemt je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffende live setting. Ervaar een avontuurlijke reis door het verhaal van Avatar in een wereld die tot de verbeelding spreekt!

Een visueel spektakel van hoogstaande acrobatische kunsten in kostuums die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. Cirque du Soleil is anders dan alle andere voorstellingen die je ooit gezien hebt!

Visueel spektakel

De voorstelling Toruk combineert moderne visuele effecten met toneelspel en poppen. De combinatie van deze visuals met meeslepende livemuziek en accenten uit de welbekende Avatar films maken van de voorstelling een spektakel van ongeëvenaarde klasse!

Het verhaal van Toruk

Het verhaal van Toruk wordt verteld door een “Na’vi verteller” en uitgevoerd door personages die je niet snel zult vergeten! Het verhaal speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de Avatar films af, tijden voor er ook ooit mensen op Pandora geweest zijn. Een natuurramp dreigt de heilige Boom der Zielen te vernietigen. Voor Ralu en Entu, twee bijna volwassen Omatikaya jongens gaan direct aan de slag om dit te voorkomen. Ze ontdekken dat Toruk, een gigantische rood-oranje roofvogel en heerser van de Pandoraanse hemel, hen kan helpen de heilige boom te redden. Samen met hun nieuwe vriend Tsyal gaan ze erop uit om hem te vinden. Lukt het ze Toruk te vinden?

Trailer Toruk

Benieuwd wat Toruk te bieden heeft? Onderstaande trailer biedt een goed inzicht in deze show:

Voorstelling geïnspireerd op Avatar

Dat de show geïnspireerd is op de Avatar film en de fictieve wereld “Pandora” waarin dit verhaal zich afspeelt is duidelijk terug te zien in de fantasiewezens en wonderlijke wereld waarin het verhaal zich afspeelt. Toch is de voorstelling van Cirque du Soleil uniek. Het verhaal speelt zich namelijk tijden eerder af dan het verhaal in de film. Verschillende karakters zullen bekend voorkomen, maar de voorstelling weet zijn eigen stempel te drukken!

Cirque du Soleil Toruk in Nederland

De voorstelling komt naar Nederland en zal zesmaal opgevoerd worden, verspreid over vier dagen in oktober dit jaar. De locatie voor de voorstelling is de Ahoy in Rotterdam. Zie onderstaande schema voor de voorstellingdagen en beschikbare tickets.

Tickets Cirque du Soleil Toruk

 

Momenteel niet in Nederland te zien
Bekijk overige tickets voor Cirque du Soleil!

Reviews