Cirque du Soleil Den Haag (malieveld)

Cirque du Soleil CorteoAmaluna is momenteel niet in Nederland meer te zien. In plaats daarvan wordt november 2024 (vrijdag 15 t/m zondag 17 november) Cirque du soleil Corteo, een betoverende circusvoorstelling die zich afspeelt in een magische wereld tussen hemel en aarde, opgevoerd in de Ahoy, Rotterdam!
Meer over Corteo Bestel direct tickets

Wanneer Cirque du Soleil naar Den Haag komt is het Malieveld het toneel van de bijzondere circusacts met de vele acrobatische hoogstandjes. Deze evenementenlocatie is uitermate geschikt voor de voorstellingen van Cirque du Soleil en ademt sfeer en gezelligheid.

Bereikbaarheid

Het Malieveld in Den Haag is een goed te bereiken locatie aan de rand van Den Haag. Via de A12 is dit park goed bereikbaar. Onder en rondom de locatie zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en ook via openbaar vervoer kun je de voorstelling prima bezoeken. Verschillende trams en bussen stoppen in de directe omgeving en Den Haag Centraal ligt op steenworp afstand.

Adresgegevens Cirque du Soleil Den Haag

Under the White Grand Chapiteau

Malieveld (park)
Koningskade 1
2596 AA  Den Haag
Zuid Holland / South Holland
Nederland / the Netherlands

Cirque du Soleil in Den Haag

Tijdens de tournee van de verschillende voorstellingen het het circus nog niet eerder in Den Haag geweest. In 2019 is Totem de eerste show die hier opgevoerd wordt. Vervolgens doet voor een periode van 10 jaar iedere twee jaar een andere show deze locatie aan. Welke shows er verder allemaal op de planning staan is vooralsnog niet bekend.

Totem (2019) – eerste Cirque du Soleil show in Den Haag

Als eerste doet in 2019 het tournee van Cirque du Soleil show “Toruk” het Malieveld aan. Gedurende 61 shows is het Malieveld gedurende anderhalve maand het toneel voor de meest spectaculaire stunts.

Big Top – karakteristieke Cirque du Soleil tent

De shows worden gegeven in de White Grand Chapiteau. In deze reusachtige tent heeft de voorstelling alle ruimte voor een groot publiek en is de sfeer die bij de voorstelling past optimaal. Deze tent wordt de komende jaren de locatie voor de voorstellingen die Nederland aan doen.