Het verhaal

Cirque du Soleil OVOAmaluna is momenteel niet in Nederland meer te zien. In plaats daarvan wordt september 2023 (07-09 t/m 17-09) Cirque du soleil OVO, een betoverende circusvoorstelling die zich afspeelt in een kleurrijke wereld vol insecten, opgevoerd in de Ziggo Dome Amsterdam en daarna Ahoy Rotterdam!
Meer over OVO Bestel direct tickets

Amaluna voorstellingIn de show Amaluna bezoekt het publiek een mysterieus eiland geregeerd door Godinnen.
Het eiland wordt geregeerd door Prospera, de koningin van dit eiland. Ter ere van het volwassen worden van haar dochter organiseert de koningin een ceremonie. Hierin staan vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en balans centraal en worden deze waarden doorgegeven aan volgende generaties.

Als gevolg van een storm spoelt een groep jonge mannen aan op het eiland. De aanwezigheid van deze mannen leidt tot een meeslepend liefdesverhaal tussen de dochter van de koningin en een van de mannen. Hun liefde zal verschillende keren sterk op de proef gesteld worden. Het stel wordt geconfronteerd met een aantal beproevingen die overwonnen zullen moeten worden om uiteindelijk tot een vertrouwensband, geloof en harmonische relatie te komen.

Spectaculaire show

Uiteraard wordt dit verhaal vertaald in spectaculaire acts als we die van Cirque du Soleil kunnen verwachten en die tot de verbeelding spreken. De vele acrobatische hoogstandjes die deze show rijk is nemen het publiek mee door dit meeslepende verhaal van liefde, vertrouwen en geloof in elkaar. Amaluna zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar nog jaren aan terug gedacht zal worden en is onvergelijkbaar met andere shows; gewoonweg uniek!