Cirque du Soleil: OVO – Een Betoverende Wereld vol Insecten en Verbeelding

Cirque du Soleil OVOCirque du Soleil OVO komt naar Nederland! OVO is van 7 t/m 10 september 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam en van 14 t/m 17 september 2023 in de Ahoy in Rotterdam te zien in Nederland. Tickets zijn per direct verkrijgbaar. Wees er snel bij, de ticketverkoop loopt hard; voorstellingen zijn snel uitverkocht en op = op!
Bestel direct tickets

Cirque du Soleil komt terug naar Nederland met een nieuwe show: OVO! OVO is een betoverende circusvoorstelling die zich afspeelt in een kleurrijke wereld vol insecten. Het verkent de cyclus van geboorte, groei en liefde, en biedt een adembenemende mix van acrobatiek, luchtstunts en choreografie. Deze unieke ervaring prikkelt je verbeelding en laat je verwonderen over de schoonheid van het leven en de kunst van het circus.

Tickets Cirque du Soleil OVO

Cirque du Soleil OVO

Cirque Du Soleil OVO
22 t/m 25 september 2022

Bekijk beschikbare tickets!

Va. €99,00 €69,00

 

“OVO” is een van de vele meesterwerken van het wereldberoemde Cirque du Soleil, een Canadese entertainmentgroep die bekend staat om zijn unieke mix van circusacts, theater en muziek. De naam “OVO” is afgeleid van het Portugese woord voor “ei,” wat symbool staat voor een bron van leven en potentieel. De voorstelling is een viering van het wonder van het leven en onderzoekt de cyclus van geboorte, groei, liefde en de constante verandering die onze wereld doordringt.

De show speelt zich af in een verbluffend insectenrijk, waar een menigte van kleurrijke personages zich voorbereidt op de komst van een mysterieus ei. Wanneer het ei uitkomt, wordt het publiek getuige van de geboorte van een nieuw wezen dat de wereld van de insecten op zijn kop zet. De centrale figuren van “OVO” zijn onder andere een fascinerende en gracieuze spin, een charmante vlieg, een brutale kikker en een groep energieke mieren, om er maar een paar te noemen.

Wat “OVO” zo bijzonder maakt, is de verbluffende combinatie van adembenemende acrobatiek, indrukwekkende luchtstunts en verbazingwekkende choreografie. Elke artiest belichaamt zijn insectachtige karakter op een manier die je verbeelding prikkelt en je doet geloven dat je in een compleet nieuwe wereld bent gestapt.

Daarnaast wordt de voorstelling ondersteund door een originele en meeslepende muzikale score die speciaal voor “OVO” is gecomponeerd. De muziek neemt je mee op een emotionele reis en vult de acts aan met spanning, vreugde en verwondering.

De kostuums en decors van “OVO” zijn werkelijk verbluffend. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om de sfeer van het insectenrijk tot leven te brengen en het publiek onder te dompelen in een wereld vol fantastische creaties.

Maar “OVO” is meer dan alleen een circusvoorstelling; het is een ervaring die je zintuigen prikkelt en je diep in je hart raakt. Het vertelt een verhaal van teamwork, liefde, concurrentie en ontdekking, en het herinnert ons eraan dat de wereld om ons heen vol verrassingen en wonderen zit, zelfs in de kleinste wezens.

Tickets Cirque du Soleil Crystal (Rotterdam Ahoy)

 

Voorstelling  Datum Tijd Prijs vanaf
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – ZIGGO DOME, Amsterdam donderdag 7 september 2023 20:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – ZIGGO DOME, Amsterdam vrijdag 8 september 2023 20:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – ZIGGO DOME, Amsterdam zaterdag 9 september 2023 16:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – ZIGGO DOME, Amsterdam zaterdag 9 september 2023 20:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – ZIGGO DOME, Amsterdam zondag 10 september 2023 12:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – ZIGGO DOME, Amsterdam zondag 10 september 2023 16:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – AHOY, Rotterdam donderdag 14 september 2023 20:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – AHOY, Rotterdam vrijdag 15 september 2023 20:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – AHOY, Rotterdam zaterdag 16 september 2023 16:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – AHOY, Rotterdam zaterdag 16 september 2023 20:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – AHOY, Rotterdam zondag 17 september 2023 12:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil OVO – AHOY, Rotterdam zondag 17 september 2023 16:00 uur € bekijk actuele prijs Bekijk kaarten!
Laatst bijgewerkt:

Als je de kans krijgt om “Cirque du Soleil: OVO” te ervaren, aarzel dan niet. Het is een unieke en betoverende voorstelling die je nog lang zal bijblijven, en je zult versteld staan van de ongeëvenaarde artistieke pracht die deze buitengewone show te bieden heeft. “OVO” laat je achter met een hernieuwde waardering voor de schoonheid van het leven en de oneindige mogelijkheden van de verbeelding.