Tickets Cirque du Soleil in Nederland

De wereldtour van Amaluna is na een aantal jaren grote wereldsteden te hebben aangedaan tot en met 26 februari 2017 in de majestueuze Royal Albert Hall in Londen te bewonderen. De kaartverkoop gaat zeer hard, veel voorstellingen zijn al compleet uitverkocht!

Bestel tickets voor Cirque du Soleil

Tickets voor de spectaculaire show van Cirque du Soleil zijn online verkrijgbaar. En online kaarten bestellen is gemakkelijker dan ooit. Let wel op: koop tickets alleen via een betrouwbare, officiële ticketpartij. Wij hebben een samenwerking met Topticketshop en Seatwave waar u altijd betrouwbaar en voor een eerlijke prijs kaarten boekt voor de voorstellingen. Onderstaande tabel geeft de beschikbare kaarten weer voor voorstellingen die nu of binnenkort in Nederland te zien zijn:

Beschikbaarheid tickets Amaluna

Momenteel speelt Amaluna niet in Nederland en omgeving. In Mei zijn de Amaluna voorstellingen te zien in Rome, Italië (tickets voor Amaluna in Rome zijn hier te bestellen). Maar niet getreurd!

Tickets Varekai, Ziggo Dome Amsterdam

Cirque du Soleil doet Nederland wederom aan. In april van dit jaar is Varekai te zien in de Ziggo Dome. Ook deze voorstelling is een groot spektakel en staat garant voor vele bijzondere acrobatische kunsten. Voor de voorstellingen die vertoond worden op 20 t/m 23 april 2017 zijn nog beperkte tickets verkrijgbaar. Lees meer over Varekai

Voorstelling Prijs vanaf
TopTicketShop Cirque du Soleil Varekai – Ziggo Dome, Amsterdam 20-04-2017 19:30 €74,00
€64,00
Laatste kaarten!
TopTicketShop Cirque du Soleil Varekai – Ziggo Dome, Amsterdam 21-04-2017 19:30 €89,00 Topplaatsen beschikbaar!
TopTicketShop Cirque du Soleil Varekai – Ziggo Dome, Amsterdam 22-04-2017 16:00 €74,00 Topplaatsen beschikbaar!
TopTicketShop Cirque du Soleil Varekai – Ziggo Dome, Amsterdam 22-04-2017 19:30 €74,00 Topplaatsen beschikbaar!
TopTicketShop Cirque du Soleil Varekai – Ziggo Dome, Amsterdam 23-04-2017 12:30 €74,00 Topplaatsen beschikbaar!
TopTicketShop Cirque du Soleil Varekai – Ziggo Dome, Amsterdam 23-04-2017 16:00 €74,00 Topplaatsen beschikbaar!

Prijzen Amaluna

Cirque du Soleil Amaluna wordt op verschillende momenten op de dag vertoond. Afhankelijk van het tijdstip kunnen de prijzen voor de kaarten verschillen. Daarnaast zijn prijzen buiten de populaire dagen in veel gevallen voordeliger (populaire dagen: weekenden en vakantieperiodes).

Aantal beschikbare kaarten

De shows van Cirque du Soleil worden slechts beperkte tijd vertoond in Nederland. Meestal na een tot enkele weken reist de show verder naar een nieuwe wereldstad. De kaartverkoop voor de voorstellingen loopt meestal dan ook erg hard. Wilt u zeker zijn van goede plaatsen, dan is het aan te raden niet te lang te wachten met het kopen van uw tickets.

Groepsarrangementen Cirque du Soleil

Wanneer u van plan bent de show te bezoeken met een grotere groep is dit geen probleem. U bestelt gemakkelijk meerdere kaarten en betaalt snel en veilig zoals u gewend bent.

Als VIP naar Cirque du Soleil

Iets te vieren, of in stijl naar de voorstellingen? Dit is mogelijk met het all-inclusive VIP event-ticket. Hiermee aanschouwt u de show vanaf de beste plaatsen, geniet u op het VIP terras, in de lounge of drinkt u een premium wijn in de bar en ontvangt u een programmaboekje en een souvenir.

 

 

Note: Ondanks zorgvuldige samenstelling van de informatie op deze pagina kan het zijn dat prijzen niet actueel zijn/kaarten niet meer beschikbaar zijn. Voor een actueel overzicht klikt u op de button “bekijk beschikbare tickets”. U wordt dan doorverwezen naar de website van een van de ticketpartners van Cirque du Soleil.